OBVESTILO ZA 8. IN 9. RAZREDE

V torek, 5.9.2023 imajo 8. in 9. razredi planinski pohod do Valvasorjevega doma. Zbor  pred šolo je ob 7. 35. Učenci vozači se pripeljejo s šolskim avtobusom za preduro. Predviden povratek nazaj v Šenčur je 13.20. Učenci v šoli prejmejo malico. S seboj imajo bidon s pijačo in nekaj denarja. Učenci so primerno športno oblečeni in obuti. (pohodni čevlji ali športni čevlji z narebranim podplatom). V primeru hladnejšega vremena imajo s seboj topla oblačila. (dolge hlače, topel pulover, vetrovka, trak,…). Po povratku imajo učenci kosilo, tisti, ki so prijavljeni, ostali odidejo domov.

 OBVESTILO ZA 4. IN 5. RAZREDE

 V četrtek, 7.9.2023 imajo 4. in 5. razredi planinski pohod do Sankaške koče nad Svetim Petrom. Učenci pridejo v šolo: Šenčur 8.15, Olševek 8.00 in Trboje 7.55. Predviden povratek nazaj je ob 13.00. Po povratku v šolo imajo učenci kosilo. Podaljšano bivanje poteka normalno. Učenci v šoli prejmejo malico. S seboj imajo bidon s pijačo in nekaj denarja. Učenci so primerno športno oblečeni in obuti. (pohodni čevlji ali športni čevlji z narebranim podplatom). V primeru hladnejšega vremena imajo s seboj topla oblačila. (dolge hlače, topel pulover, vetrovka, trak,…).

OBVESTILO ZA 6. IN 7. RAZREDE

V četrtek, 14. 9. 2023, imajo 6. in 7. razredi planinski pohod do Lovske koče na Taležu. Zbor  pred šolo je ob 8. 15. Učenci vozači se pripeljejo s šolskim avtobusom. Predviden povratek nazaj v Šenčur je 13.30. Učenci v šoli prejmejo malico. S seboj imajo bidon s pijačo in nekaj denarja. Učenci so primerno športno oblečeni in obuti. (pohodni čevlji ali športni čevlji z narebranim podplatom). V primeru hladnejšega vremena imajo s seboj topla oblačila. (dolge hlače, topel pulover, vetrovka, trak,…). Po povratku imajo učenci kosilo, tisti, ki so prijavljeni, ostali odidejo domov.

 V primeru slabega vremena bo športni dan prestavljen.

Vodja športnega dne

Petra Tomić Lesar

(Visited 116 times, 1 visits today)
Dostopnost