REZULTATI PODROČNO PRVENSTVO V ATLETIKI

 

V ČETRTEK, 30.5.2024,  JE V RADOVLJICI POTEKALO PODROČNO PRVENSTVO V ATLETIKI.

 

TEKMOVANJA SE JE UDELEŽILO 10 UČENCEV NAŠE ŠOLE.

ODLIČNE REZULATATE SO DOSEGLI:

 

MESTO STAREJŠI UČENCI IN UČENKE RAZRED DISCIPLINA
1. NEŽA HROVAT,ANAMARIJA VOLČJAK, LINA MENCEJ IN STELLA LEKIĆ ŠTAFETA 4X100M odličen rezultat 51,74
2. ANAMARIJA VOLČJAK 9.A DALJINA
3. LINA MeNCEJ 8.A 300m
5. NADJA SUŠNIK 7.A TEK 600M
6. TINKARA MUBI 7.A TEK 600M
6. NIKA ŠIMENEC 7.B DALJINA

DRŽAVNO PRVENSTVO BO 5. 6.2024 V SLOVENSKI BISTRICI.

 

ZAHVALA TUDI TEJI KERN IN SARI HUŠIDŽIĆ II 8.C ZA POMOČ PRI SOJENJU.

 

ČESTITAMO!!

 

AKTIV ŠPORTA

 

 

Državno tekmovanje iz znanja kemije

V soboto, 11. maja 2024, je na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani potekalo državno tekmovanje iz znanja kemije, ki ga organizira Zveza za tehnično kulturo Slovenije. Našo šolo so zastopali trije učenci, ki so dosegli izjemen uspeh: Ema Julija Jagodič (8. b), ki je prejela srebrno priznanje ter Martin Sodnik (9. a) in Anej Jarc (9. c), ki sta prejela zlato priznanje.

Iskrene čestitke vsem trem!

Mentorici: Edita Gradišar in Jerneja Vraber Jagodic

Na obisku pri Addamsovih

V okviru šolskega gledališkega abonmaja smo si z učenkami 8. in 9. razreda v petek, 24. maja, ogledali muzikal Addamsovi v Mestnem gledališču Ljubljana. Muzikal je nastal po TV-seriji Addamsovi (The Addams Family) iz leta 1964 v prevodu Andreja Rozmana Roze.

Srhljiva in nenavadna ter nadvse duhovita družina z odlično igralsko zasedbo ter izvrstnimi songi in plesom nas je povsem prevzela. V nabito polni dvorani je kipelo od smeha, iskrivih pogledov in dobre energije. Se že veselimo novih skupnih druženj v gledališču!

Devetošolkam pa želimo, da postane obiskovanje gledališča del njihovega vsakdana in da se kdaj srečamo v katerem izmed njih.

Ana Marija Rožman

VABILO NA 25. OBČINSKO REVIJO OTROŠKIH IN MLADINSKIH GLASBENIH ZASEDB 2024

V ponedeljek, 27.5.2024 se bo kar 10 glasbenih skupin centralne in podružničnih šol  Olševek, Voklo in Trboje  predstavilo na 25. občinski reviji otroških in mladinskih glasbenih zasedb 2024.                                                                                                                                                                         Revija bo  izvedena v  Domu krajanov v Šenčurju v dveh delih, saj je prijavljenih  15 pevskih in inštrumentalnih skupin:  1. koncert bo ob 16.30 , 2. koncert pa ob 18.00.  Jubilejno, 25. revijo tudi letos organizira KULTURNO DRUŠTVO OŠ ŠENČUR.

Lepo povabljeni, da s svojim obiskom podprete kulturno umetniško udejstvovanje šolske mladine!

 

Dostopnost